search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:49
MENU CLOSE

Η απάντηση του Ζουγανέλη για το κόψιμο από τον Σαββόπουλο στο Καλλιμάρμαρο

22.07.2017 14:36
Τι απαντά ο Ζουγανέλης για τη μήνυση σε βάρος του για ρατσιστικό λόγο (Video) - Media

 

Ο τρόπος που έκοψε τον Γιάννη Ζουγανέλη ο Διονύσης Σαββόπουλος, καθώς τραγουδούσε το τραγούδι του «Το χειμώνα ετούτο» με άλλους στίχους συζητήθηκε έντονα τις επόμενες ημέρες. Ο Διονύσης Σαββόπουλος βγήκε στην σκηνή πριν τελειώσει η μουσική και πιάνοντας στην πλάτη τον Γιάννη Ζουγανέλη πήρε εκείνος το λόγο αναφέροντας:

«Αγνώριστο μου το έκανες το τραγούδι, επειδή σε αγαπάω και σε γουστάρω. Είσαι ο Γιάννης Ζουγανέλης. Να είσαι καλά αγόρι μου. Μα έχει το χιούμορ του συμμαθητή στην εκδρομή που παίρνει το μικρόφωνο του πούλμαν. Είναι δηλαδή καλόκαρδος». Πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για κάποιο επεισόδιο ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες, όμως στην πραγματικότητα είναι μια απόδειξη του πόσο καλά κάνουν αυτό που ξέρουν… διασκεδάζουν τον κόσμο.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη του στo Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποκαλύπτει ποια είναι η αλήθεια πίσω από αυτό που είδαμε:

«Όλο ήταν απολύτως προβαρισμένο. Ο Σαββόπουλος δεν είναι ηλίθιος να μη έχει προσχεδιάσει το παραμικρό. Είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους. Αυτό που συνέβη έγινε για να φανεί ότι εγώ διασκεύασα το κομμάτι του και μου είπε: “Μου το χάλασες”, κάνοντας χιούμορ». 

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:48