search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:40
MENU CLOSE

Αρραβώνας-μυστήριο για γνωστό γόη – Τα «μάσησε» σε συνέντευξη (Photos)

26.07.2017 17:12
Αρραβώνας-μυστήριο για γνωστό γόη - Τα «μάσησε» σε συνέντευξη (Photos) - Media

 

Μετά από μια θυελλώδη σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του σε σειρά δημοφιλών ταινιών (η οποία, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είναι γκέι…), φαίνεται ότι ένα από τα πιο γοητευτικά πρόσωπα της σόουμπιζ αποφάσισε να… νοικοκυρευτεί.

Τουλάχιστον, αυτό φαίνεται να προκύπτει από συνέντευξη του γόητα του σινεμά Ρόμπερτ Πάτινσον με τον προκλητικό Χάουαρντ Στερν, ο οποίος τον πίεσε… ασφυκτικά να αποκαλύψει αν έχει κάνει πρόταση γάμου στην νυν αγαπημένη του, FKA Twigs, κατά κόσμον Τάλια Μπαρνέτ.

Ο Πάτινσον, λοιπόν, τα «μάσησε» στην αρχή, άρχισε τα δεν ξέρω-δεν είδα-δεν άκουσα, και τελικά, μετά από τις πιέσεις του Στερν το… μισοπαραδέχθηκε λέγοντας «ας πούμε πως ναι», σπεύδοντας να πλέξει το εγκώμιο της αγαπημένης του για την οποία είπε ότι «είναι εκπληκτική, απίστευτα ταλαντούχα και πραγματικά από διαφορετικό κόσμο».

Φαίνεται ότι και ο Ρόμπερτ ετοιμάζεται για την… κουλούρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:40