search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:55
MENU CLOSE

Ενοίκιο «φωτιά» για το κτίριο του ΔΟΛ

08.08.2017 17:01
Ξεκίνησε η καταβολή των αποζημιώσεων του ΔΟΛ - Media

 

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου αναμένεται η υπογραφή της μεταβίβασης του ΔΟΛ στο νέο ιδιοκτήτη, τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.  Είναι ίσως η σημαντικότερη πώληση στο χώρο των ΜΜΕ, η οποία έχει και ένα επιπλέον χαρακτηριστικό. Για πρώτη φορά εφαρμόστηκε ο νόμος Δένδια και η εταιρεία οδηγήθηκε σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης και μέσα από τον πλειστηριασμό και την προσφορά των  περίπου 23 εκατ. ευρώ, ο επιχειρηματίας θα αποκτήσει την ιδιοκτησία της του ενεργετικού της ιστορικής εταιρείας.

Ωστόσο, δεν λείπουν τα προβλήματα. Η απόφαση της Εθνικής Leasing απειλώντας ουσιαστικά με έξωση τον ΔΟΛ από το κτίριο της οδού  Μιχαλακοπούλου έχει δημιουργήσει σοβαρό προβληματισμό σε σχέση με τη συνέχιση της δραστηριότητας του ομίλου. Υπενθυμίζεται πως Εθνική Leasing μια βδομάδα πριν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του ΔΟΛ  ζήτησε από τους εκκαθαριστές την άμεση εκκένωση και απόδοση του κτηρίου.Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Εθνική Τράπεζα απαίτησε ενοίκιο 80.000 ευρώ!

 

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54