search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:56
MENU CLOSE

Στη φυλακή ο οδηγός που σκότωσε τα δύο παιδιά στα Χανιά

18.08.2017 12:46
Στη φυλακή ο οδηγός που σκότωσε τα δύο παιδιά στα Χανιά - Media

 

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας, πήρε ο 20χρονος Γεωργιανός οδηγός του οχήματος που έκοψε το νήμα της ζωής στα δυο νέα παιδιά το πρωί της Πέμπτης στον δρόμο του Πολυτεχνείου.

Έως τότε ο 20χρονος θα βρίσκεται κρατούμενος μέχρι την απολογία του, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροήν, η διατάραξη κοινωνιών και τέλος, οδήγηση χωρίς την κατοχή διπλώματος, αφού ο 20χρονος είχε στην κατοχή του δίπλωμα από τη Γεωργία και μόνο.

Ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής εκ μέρους των οικογενειών των άτυχων νεαρών, Γιώργος Μπουζάκης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η ώρα να καταλογισθούν ευθύνες εφόσον ο κατηγορούμενος δεν έχει απολογηθεί και τόνισε ότι: «όπως η Πολιτεία ζητάει από τους πολίτες πράγματα, καλό θα είναι να αναλάβει της ευθύνες της απέναντι τους για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στους δρόμους».

«Να μη γίνει ο τόπος μας από φημισμένη τουριστική περιοχή, σε κακόφημο ως προς τα τροχαία δυστυχήματα μέρος», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33