search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40
MENU CLOSE

Εικόνες που σοκάρουν από το δημαρχείο Ελευσίνας – Ματωμένα πατώματα από την επίθεση κατά του δημάρχου (Photos, σκληρές εικόνες)

28.08.2017 12:53
Κορωνοϊός: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα…» - Ο Μόσιαλος πόσταρε Τσουκαλά για το εμβόλιο (Video) - Media
 
Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από το δημαρχείο της Ελευσίνας, όπου ο δήμαρχος Γιώργος Τσουκαλάς δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από συμβασιούχο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το thriassio.gr, ο δράστης ζητούσε επίμονα από το πρωί να συναντήσει τον δήμαρχο στο ιδιαίτερο γραφείο του.
Μόλις η συνάντηση έγινε και βρέθηκαν μόνοι τον μαχαίρωσε δύο φορές στον μηρό και έφυγε ατάραχος απο το δημαρχείο. Αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε καφετέρια της πόλης.
Ο κ. Τσουκαλάς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έχασε αρκετό αίμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, καθώς από το χτύπημα με το μαχαίρι προκλήθηκε ζημία σε μία μεγάλη αρτηρία. Ο δήμαρχος χειρουργήθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
 
(πληροφορίες: enikos.gr/thriassio.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40