search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:12
MENU CLOSE

Το μεγάλο φάουλ της Μελάνια κατά την επίσκεψη Τραμπ στο Τέξας (Photo)

29.08.2017 15:37
Τραμπ: Τι θα συμβεί αν δεν μπορεί να επιτελέσει τα καθήκοντά του λόγω κορωνοϊού - Media

 

Στις περιοχές του Τέξας που υπέστησαν τα σοβαρότερα προβλήματα από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ μεταβαίνει, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Τον Τραμπ συνοδεύει στον ταξίδι του στο Τέξας η σύζυγός του Μελάνια, η οποία ως «Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ» μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει άσχημα δείγματα γραφής, σε αντίθεση με τον σύζυγό της.

Ωστόσο, η Μελάνια δεν απέφευγε να κάνει ένα «φάουλ» σε αυτό το ταξίδι που κάθε άλλο παρά τυπικής σημασίας θεωρείται, προκαλώντας αρνητικά σχόλια, ακόμα και για έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα.

Το λάθος της Μελάνια; Επέλεξε να φορέσει… ψηλοτάκουνες γόβες για να επισκεφθεί περιοχές που είναι πλημμυρισμένες! Όσο για τον Τραμπ, με το thmbs-up προς το φωτογραφικό φακό, τα είπε όλα…

Όπως, μάλιστα σημείωσαν και χρήστες των social media, αν δεν τις έχει κάνει… αδιάβροχες, μάλλον θα έχει πρόβλημα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:09