search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:52
MENU CLOSE

Πέθανε η Μπέμπα Μπλανς

07.09.2017 16:06
Πέθανε η Μπέμπα Μπλανς - Media
 
Έφυγε από τη ζωή μια σπουδαία γυναίκα του του καλλιτεχνικού χώρου και ειδικά του τραγουδιού, χτυπημένη από την επάρατη νόσο.
Η θρυλική Μπέμπα Μπλανς, άφησε την Πέμπτη την τελευταία της πνοή στην κλινική της Αγίας Ελένης στους Αμπελοκήπους μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
 
Η Αγγελική Κωνσταντοπούλου όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, έγινε γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Μπέμπα Μπλανς γεννήθηκε στην Αθήνα 21 Ιουνίου 1944.
 
Η Μπέμπα Μπλανς πρωτοεμφανίστηκε στο τραγούδι το 1964, ερμηνεύοντας το τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα «Καλώς όρισες βρε Γιώργη».  
 
Δυο χρόνια αργότερα, ερμήνευσε τα τραγούδια «Μιας πεντάρας νιάτα» και «Το καράβι» του ίδιου δημιουργού και αυτά τα τραγούδια την καθιέρωσαν ως τραγουδίστρια.
Η Μπέμπα Μπλανς, μεταξύ άλλων κορυφαίων ονομάτων, είχε τραγουδήσει με τη Μαρινέλλα, τον Στράτο Διονυσίου και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Είχε συνεργαστεί με σημαντικούς συνθέτες, όπως ο Γιώργος Μητσάκης, ο Γιάννης Καραμπεσίνης, ο Γιάννης Σπανός και, φυσικά με τον «λατρεμένο» της, όπως τον αποκαλεί, Γιώργο Ζαμπέτα.
 
(πληροφορίες: gossiptv.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:51