11/12/2019 17:18:25

Νέα λειτουργία του Facebook βάζει σε ... σίγαση ενοχλητικούς «φίλους» (Photo)

Νέα λειτουργία του Facebook βάζει σε ... σίγαση ενοχλητικούς «φίλους» (Photo) - Media

 

Σίγουρα έχει συμβεί σε όλους όσοι χρησιμοποιούν το Facebook -και είναι πολλοί, σχεδόν 2 δισεκατομμύρια είναι οι ενεργοί λογαριασμοί: γινόμαστε «φίλοι» με κάποιον και αυτός αρχίζει να γίνεται, ας πούμε, ενοχλητικός.

Γεμίζει το χρονολόγιό μας με ποστ, φωτογραφίες, βίντεο και ό,τι άλλο του κατέβει στο κεφάλι, σχολιάζει τα πάντα και γενικώς κάνει την παρουσία του κάτι παραπάνω από αισθητή.

Μέχρι τώρα, το Facebook έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες του να κάνουν «unfollow» σε τέτοιους «φίλους», ωστόσο, πλέον δοκιμάζει μια νέα λειτουργία, η οποία, μπορεί κάποιος να πει, παίζει το ρόλο «προειδοποίησης».

Η λειτουργία αυτή ονομάζεται «snooze», όπως η σίγαση στο ξυπνητήρι, και επιτρέπει στους χρήστες να μπλοκάρουν τον υπεύθυνο για την ενόχληση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ίσο με μία μέρα, μια βδομάδα ή ένα μήνα.

Για την ώρα αυτή η λειτουργία βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, όμως, αν κριθεί επιτυχημένη, τότε θα συμπεριληφθεί κανονικά στις λειτουργίες του Facebook.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.