search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:51
MENU CLOSE

Αλεξιάδης: Δεν βγαίνει ο λογαριασμός των νέων φορολογικών μέτρων

08.10.2017 14:59
Αλεξιάδης: Η κ. Γεννηματά δεν έχει επαφή με την πολιτική πραγματικότητα - Media

 

«Έχουμε αγκυλώσεις και πιέσεις σε μία επιμονή για αύξηση συγκεκριμένων φορολογιών, οι οποίες πολλές φορές δεν έχουν αποτέλεσμα», δήλωσε στον Realfm 97,8  ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, αναφερόμενος στους δανειστές.

Κληθείς να απαντήσει για το αν βγαίνει ο λογαριασμός των νέων φορολογικών μέτρων, ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε: «Σε καμία περίπτωση δεν βγαίνει. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, το έχουμε πει όλοι. Είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθούμε μία φορολογική πολιτική, είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε συγκεκριμένα μέτρα τα οποία ήρθαν μέσα από μία διαδικασία που ξεκίνησε από το ’15 μέχρι σήμερα και επειδή πρέπει εμείς πολύ συχνά να απολογηθούμε για συγκεκριμένες φορολογικές διατάξεις, θέλω να πω με σαφήνεια ότι εμείς δεν υπερασπιζόμαστε αυτό το άδικο, αναποτελεσματικό και πολλές φορές περίεργο στις ρυθμίσεις φορολογικό σύστημα».

Αναφερόμενος στην πολυαναμενόμενη ρύθμιση των 120 δόσεων, ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε πως περιμένουν «από το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Οικονομικών να οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες και να βγουν οι αποφάσεις για να μπορούν να ενταχθούν στις 120 δόσεις συγκεκριμένες κατηγορίες χρεών. Αυτές, δηλαδή, που δεν μπορούν να μπουν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ή στον νόμο Κατσέλη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50