search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:45
MENU CLOSE

Αύριο καταβάλλονται 4.200 νέες συντάξεις

09.10.2017 08:20
ΕΦΚΑ: Σχεδόν μισό εκατομμύριο νέοι οφειλέτες μέσα σε ένα τρίμηνο - Media

 

Αύριο Τρίτη 10 Οκτωβρίου θα γίνει η καταβολή 4.200 νέων κύριων συντάξεων, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του ΕΦΚΑ Αθανάσιος Μπακαλέξης.

«Αυτές οι συντάξεις θα καταβληθούν αύριο, αντί της 1ης Νοεμβρίου που ήταν να γίνει η καταβολή τους» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μπακαλέξης προσθέτοντας: «Πλέον, από τη στιγμή που άρχισε να ομαλοποιείται η κατάσταση στον ΕΦΚΑ υπάρχει η πρόθεση να τρέξουμε και να εντατικοποιήσουμε τους ρυθμούς, ώστε έως το τέλος του έτους να έχουν πληρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερες συντάξεις».

Ο διοικητής του ΕΦΚΑ σημείωσε ακόμη ότι αύριο θα γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των ληξιπρόθεσμων συντάξεων, ενώ εξήρε «τη μεγάλη, οικειοθελή και χωρίς καμία υποχρεωτικότητα συμμετοχή των εργαζομένων για την επίσπευση της διαδικασίας της καταβολής των συντάξεων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:45