search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:21
MENU CLOSE

Πένθος στους ΑΝΕΛ: Πέθανε ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος (Photo)

16.10.2017 12:52
Ανακοίνωση από ΑΝΕΛ για το περιστατικό μεταξύ Καμμένου - Μαρινάκη στη Μήλο - Media

 

Βαρύ πένθος επικρατεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ) καθώς έφυγε πρόωρα και αδόκητα από τη ζωή ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος.

Πρόκειται για τον Φώτη Δημήτρουλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Οι ΑΝΕΛ εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους με την εκπρόσωπο του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου να σημειώνει ότι «είμαστε συγκλονισμένοι και εκφράζουμε την απεριόριστη θλίψη μας για την πρόωρη απώλεια του στελέχους μας Φώτη Δημήτρουλα, που έφυγε στα 41 του χρόνια. Ο Φώτης Δημήτρουλας ήταν ιδρυτικό μας μέλος, στέλεχός μας στη Λέρο, διακρίθηκε για την ανιδιοτελή προσφορά του στον συνάνθρωπο με την ενεργό δράση του μέσα από τη Γραμματεία Αλληλεγγύης και υπηρέτησε πιστά τις αρχές και τις αξίες του Κινήματός μας»
 
Σε πιο προσωπικό τόνο, μάλιστα, τόνισε: «Φώτη, θα σε θυμόμαστε για το ήθος, την αγωνιστικότητα και την προσφορά σου.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:21