search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:36
MENU CLOSE

Ληστές βασάνισαν ηλικιωμένη με καυτό σίδερο – Δραματικές ώρες για την 85χρονη

27.10.2017 05:31
3975979.jpg

Μαρτυρικές ώρες πέρασε στα χέρια τριών ληστών μία 85χρονη από την Κυψέλη, η οποία δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της, με σκοπό τη ληστεία.

 

Μαρτυρικές ώρες πέρασε στα χέρια τριών ληστών μία 85χρονη από την Κυψέλη, η οποία δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της, με σκοπό τη ληστεία.

Συγκεκριμένα, τρεις άνδρες εισέβαλλαν στο σπίτι της στην Κυψέλη την ώρα που κοιμόταν, την έδεσαν στο κρεβάτι και την χτυπούσαν, ζητώντας να μάθουν που έχει κρυμμένα χρήματα.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, οι ληστές – βασανιστές της προκάλεσαν εγκαύματα στο στήθος και την πλάτη με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο.

Παρά τα φριχτά βασανηστήηρια, η ηλικιωμένη δεν αποκάλυψε που είχε κρύψει τις οικονομίες της, με αποτέλεσμα οι ληστές να φύγουν από το διαμέρισμα.

Η ίδια κατάφερε να λυθεί, κάλεσε βοήθεια και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν την πιθανότητα οι ληστές να είναι μέλη της «σπείρας με το σίδερο», που έδρασε το 2015 στην Αττική και ήταν γνωστή για την βαρβαρότητα και τα βασανιστήρια που διέπραττε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15