21/01/2020 17:34:34

Σε απόγνωση ο σύζυγος μοντέλου: Είναι 6 μηνών έγκυος και συνεχίζει τη χρήση ναρκωτικών - Σε κίνδυνο η ζωή του παιδιού μας (Video)

Σε απόγνωση ο σύζυγος μοντέλου: Είναι 6 μηνών έγκυος και συνεχίζει τη χρήση ναρκωτικών - Σε κίνδυνο η ζωή του παιδιού μας (Video) - Media

 

Σύζυγος γνωστού μοντέλου και ηθοποιού κατήγγειλε στην κάμερα των Αποκαλυπτικών πως η σύζυγος του κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ είναι 6 μηνών έγκυος. Ο γάμος όπως αποκαλύπτει ο ίδιος είχε γίνει το 2015 στη Γλυφάδα και είχε απασχολήσει τα μέσα καθώς το μοντέλο θα εμφανιζόταν σε τηλεοπτική σειρά. «Έχει σταματήσει το μόντελινγκ εδώ και περίπου 10 χρόνια. Μετά ασχολήθηκε με την ηθοποιία, έκανε 5-6 σειρές και έκτοτε έχει σταματήσει. Ο λόγος που σταμάτησε ήταν πως δεν μπορούσε πλέον να παίζει λόγω της χρήσης των ναρκωτικών».

«Ήξερα ότι είχε ένα παρελθόν χρήσης και ήθελε να κόψει και προσφέρθηκα να τη βοηθήσω. Το κατάφερα περίπου ένα χρόνο μετά. Την κράτησα καθαρή για περίπου ένα χρόνο. Αυτός ο χρόνος ήταν φρικτός. Υπήρχαν μέχρι και κλειδώματα στο σπίτι, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μόνη της. Τις εποχές που περνούσε τη δύσκολη περίοδο μπορούσε να πιεί και ένα μπουκάλι οινόπνευμα. Την έπαιρνα μαζί. Δεν μπορούσε ποτέ να έχει λεφτά επάνω της ή να μείνει μόνη της στο σπίτι. Ακόμη και έξω έπρεπε να βλέπω τις κινήσεις της, να ελέγχω τι θα κάνει αν πάει στο μπάνιο. Από την πρώτη φορά που ξεκίνησε και πήγε στη μάνα της ξεκίνησε πάλι η χρήση ηρωίνης και χαπιών σχεδόν από τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης. Ξέρεις πόσες φορές την ψάχναμε στην Αθήνα και τη βρίσκαμε από υπερβολική δόση στα νοσοκομεία;» εξομολογείται ο σύζυγος της ο οποίος ανησυχεί για την υγεία της και του παιδιού.


Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.