search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:42
MENU CLOSE

Αυτά τα πράγματα δε συμβαίνουν στο Χόλιγουντ, αλλά στο… Μπόλιγουντ – Ταινίες ψέμα που καθηλώνουν (Video)

29.10.2017 16:20
Αυτά τα πράγματα δε συμβαίνουν στο Χόλιγουντ, αλλά στο… Μπόλιγουντ – Ταινίες ψέμα που καθηλώνουν (Video) - Media

Στις ταινίες του Μπόλιγουντ συμβαίνουν απίθανα πράγματα.

Σκηνή πρώτη: Μαυροφόρος σούπερ ήρωας, ο οποίος εκτινάσσεται από κεραία κινητής τηλεφωνίας και γραπώνεται στον αέρα από επιβατικό αεροπλάνο που έχει πρόβλημα με τους τροχούς του και δεν μπορεί να προσγειωθεί.

Σκηνή δεύτερη: Υπερ-αστυνομικός ο οποίος πυροβολεί τους κακούς που βρίσκονται σε ένα τζιπ. Το όχημα εκτινάσσεται και φέρνει σβούρες στον αέρα. Ο υπερ-αστυνομικός συλλαμβάνει τον κακό που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο, πριν ακόμη εκείνο πέσει στο έδαφος.

Σκηνή Τρίτη: ο ίδιος υπερ- αστυνομικός με γυμνά χέρια τσακίζει μια παρέα μπορεί και 20 οπλισμένων κακών.

Οι παραγωγοί του Χόλιγουντ κοκκινίζουν μπροστά σε αυτά που το αντίπαλον δέος, το Μπόλιγουντ, γυρίζει σε ταινίες. Και εάν νομίζετε ότι το Μπόλιγουντ υστερεί σε έσοδα κάνετε λάθος. Το αντίθετο, υπερτερεί του Χόλιγουντ. Για παράδειγμα ο ηθοποιός Σαρούκ Χαν αμοίβεται περισσότερο από τον Τομ Κρουζ. Σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes, η περιουσία του, υπολογίζεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Το Μπόλιγουντ είναι η ανεπίσημη ονομασία που χρησιμοποιείται για την κινηματογραφική βιομηχανία της Βομβάης. Ο όρος χρησιμοποιείται συχνά λανθασμένα για ολόκληρη την ινδική κινηματογραφική βιομηχανία, ενώ ουσιαστικά αποτελεί μόνον τμήμα της. Το Μπόλυγουντ αναφέρεται ως ο μεγαλύτερος παραγωγός ταινιών στην Ινδία και ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:40