search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:49
MENU CLOSE

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών λόγω χρεών σε Εσιέν και Τότσε

03.11.2017 14:40
Σοκ στον Παναθηναϊκό: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών λόγω χρεών σε Εσιέν και Τότσε - Media
 
Νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών διαφαίνεται στον ορίζοντα για τον Παναθηναϊκό… Αυτή τη φορά δεν είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης, αλλά οι Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ, οι οποίοι προσφεύγουν στην ΕΠΟ για τη μη τήρηση του διακανονισμού για την εξόφληση τους και ζητούν την καταβολή του συνολικού ποσού ή την επιβολή των σχετικών ποινών.
 
Η διοίκηση του Τριφυλλιού είχε συμφωνήσει με τους δύο ποδοσφαιριστές να εξοφλήσει τμηματικά τη δόση του Οκτωβρίου, όμως τελικά πλήρωσε κάποια χρήματα και όχι όλα. Βάση των σχετικών αποφάσεων των αρμόδιων οργάνων, ο Εσιέν πρέπει να λάβει 42.000 ευρώ τον μήνα και ο Τοτσέ 21.000 ευρώ.
 
Επειδή δεν εξοφλήθηκε η δόση του Οκτωβρίου και πλέον “διπλώνει” με την αντίστοιχη του Νοεμβρίου, οι δύο ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούνται από την ίδια δικηγόρο, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά και να απαιτήσουν την αποπληρωμή της συνολικής οφειλής.
 
Πλέον, ο Εσιέν απαιτεί την άμεση καταβολή 419.000 ευρώ και ο Τοτσέ 945.000 ευρώ, χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν διαθέτει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική περίοδο. Επιπλέον, δεν είναι βέβαιο ότι οι δύο παίκτες θα δεχτούν να συμβιβαστούν με νέα συμφωνία, εξαιτίας της ασυνέπειας της ομάδας.
 
(πληροφορίες: gazzetta.gr/filathlos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:48