search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:46
MENU CLOSE

Μετανάστες προπηλάκισαν τη Δανέζα υπουργό Μετανάστευσης (Video)

04.11.2017 13:44
COSMOTE HISTORY HD: Η έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στο νέο επεισόδιο της σειράς «Ο Μεγάλος Πόλεμος: Μακεδονικό Μέτωπο (1915-1918)» - Media

 

Μετανάστες πήραν στο κυνήγι την Υπουργό Μετανάστευσης της Δανίας, Ινγκερ Στόιμπεργκ, και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και των ανδρών της ασφάλειάς της, για να γλιτώσει από την επίθεση που δέχθηκε εξαιτίας της απόφασής της να ασχοληθεί μόνο με μία οικογένεια που φιλοξενούνταν στο κέντρο.

Περίπου 40 άτομα, που όλοι τους πρόκειται να απελαθούν, περίμεναν την υπουργό την ώρα που έφευγε, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό σταθμό DR. Οι αστυνομικοί άρχισαν να σπρώχνουν το πλήθος και συνόδευσαν την Στόιμπεργκ στο αυτοκίνητό της, αλλά οι μετανάστες προσπάθησαν να εμποδίσουν το όχημα να αποχωρήσει. Μία γυναίκα μάλιστα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο, το οποίο δεν σταμάτησε, και τραυματίστηκε ελαφρά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07