search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Νέα «βόμβα» για το πράσινο ταμείο: Σφράγισε επιταγή του Παναθηναϊκού ο Αναστασίου!

09.11.2017 17:48
Νέα «βόμβα» για το πράσινο ταμείο: Σφράγισε επιταγή του Παναθηναϊκού ο Αναστασίου! - Media

 

Νέος μπελάς για τον Παναθηναϊκό! Ο Γιάννης Αναστασίου πήγε να εισπράξει 120.000 ευρώ, ποσό-οφειλή από το τριφύλλι, αλλά βρήκε άδειο τον λογαριασμό της ΠΑΕ με αποτέλεσμα αυτός να μπλοκάρει.

«Σφίγγει» κι άλλο ο κλοιός γύρω από τον Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει νέους κινδύνους!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Γιάννης Αναστασίου επιχείρησε να εισπράξει οφειλή ύψους 120.000 ευρώ από την ΠΑΕ, ωστόσο βρήκε το ταμείο… άδειο!

Κάπως έτσι, λοιπόν, σφράγισε την επιταγή που είχε στα χέρια του, προκειμένου να θωρακίσει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν και να μην τα χάσει.

Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής, ήταν να μπλοκάρει ο λογαριασμός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μέχρι να βρεθεί λύση (και) σε αυτό το οικονομικό πρόβλημα, θα είναι αδύνατο να γίνει η οποιαδήποτε αποπληρωμή χρεών και γενικότερα κάθε άλλη οικονομική συναλλαγή μέσου αυτού του λογαριασμού.

Πηγή:  sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54