search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:37
MENU CLOSE

Επείγον αίτημα Παπαδημούλη προς την πρόεδρο της REGI για τη φονική καταστροφή στη Δυτική Αττική

18.11.2017 08:32
Παπαδημούλης: Τα παθήματα πρέπει να γίνουν μαθήματα - Media

 

Επιστολή προκειμένου να συμπεριληφθεί επειγόντως στην ημερήσια διάταξη της επόμενης Συνεδρίασης της REGI, το ζήτημα της φονικής καταστροφής που έπληξε τη Δυτική Αττική, απέστειλε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Το αίτημα προς την πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ίσκρα Μιχαήλοβα, έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την επιστολή που είχε αποστείλει ο κ. Παπαδημούλης, προς τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην αρμόδια Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ, Κορίνα Κρέτσου, καθώς και στον Επίτροπο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρήσεων Ανθρωπιστικής Βοήθειας, Χρήστο Στυλιανίδη, ζητώντας τους την άμεση ενεργοποίηση του Ταμείου Αλληλεγγύης της ΕΕ και του μηχανισμού πολιτικής προστασίας για την Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:37