search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:14
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Ολυμπιακού – ΑΕΚ για την τιμωρία στον Χιμένεθ – «Κάνατε Γ’ εθνική τη Σούπερ Λίγκα» – «Μιλάτε εσείς για ποινή χάδι;»

24.11.2017 18:07
Άγρια κόντρα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την τιμωρία στον Χιμένεθ - «Κάνατε Γ

 

Η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ για τη συμπεριφορά του προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της Λεωφόρου δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Κώστα Καραπαπά. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook πήρε θέση, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης.

 «Στο ίδιο επίπεδο και οι αποφάσεις… με δυο μέτρα και δυο σταθμά που προκαλούν αηδία σε όλο τον κόσμο… Ντροπή για αυτή τη νέα πρόκληση…», καταλήγει.

Ακολούθησε αιχμηρό ποστάρισμα, με αφορμή σχόλια που έγιναν για την τιμωρία αποκλεισμού 15 ημερών στον Μανόλο Χιμένεθ, από τον Ανδρέα Δημάτο.

Με ποστάρισμά του στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της «Ένωσης» συσχέτισε τα υπονοούμενα για την ποινή 15 ημερών στον Ανδαλουσιανό με τον τρόπο που είχε αντιμετωπιστεί η περίπτωση του Βίτορ Περέιρα.

Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Χαρακτηρίζουν ποινή-χάδι τις τρεις αγωνιστικές εκτός πάγκου στον Χιμένεθ και ψάχνουν τους… ευαίσθητους όσοι είχαν θεωρήσει… εξόντωση τις 9.000 πρόστιμο (!!!) στον Περέιρα από την τότε αθλητική δικαιοσύνη για τις χειρονομίες του στο ΟΑΚΑ»!

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:14