search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:31
MENU CLOSE

«Δεν βλέπω καμία ομοιότητα» – Η μεγάλη τρολιά της κούκλας κόρης για τη διάσημη μαμά (Photos)

27.11.2017 19:15
«Δεν βλέπω καμία ομοιότητα» - Η μεγάλη τρολιά της κούκλας κόρης για τη διάσημη μαμά (Photos) - Media

 

Στη δεκαετία του 1980 και του 1990 η μητέρα της ήταν το πιο… super model μιας γενιάς ολόκληρης super models τα οποία «σφράγισαν» με την παρουσία τους και την ομορφιά τους όχι μόνο τον κόσμο της μόδας, αλλά και αυτό που ονομάζουμε lifestyle.

Σήμερα, η κόρη κάνει κι αυτή τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ και, η αλήθεια είναι ότι έχει πάρει τόσα πολλά από τη διάσημη μαμά της, που υπάρχει κίνδυνος να τις… μπερδέψουν, καθώς μοιάζουν τόσο πολύ.

Ο λόγος για τη Σίντι Κρόφορντ και την πανέμορφη 16χρονη κόρη της Κάια Γκέρμπερ, η οποία φαίνεται ότι ετοιμάζεται όχι μόνο να βαδίσει στα χνάρια της μητέρας της, αλλά και να κάνει παρόμοια καριέρα.

i just don’t see the resemblance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Ωστόσο, οι συνεχείς συγκρίσεις της με τη μαμά της, φαίνεται ότι έκαναν την Κάια να αποφασίσει να τρολάρει όλους όσοι επιμένουν ότι Κάια και Σίντι μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό. Έτσι, μαμά και κόρη έβγαλαν μια σέλφι και η Κάια την ανέβασε στο Instagram της με το -προφανώς ειρωνικό- σχόλιο: «Ειλικρινά δεν βλέπω καμία ομοιότητα»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:30