01/04/2020 04:30:02

Νέα εκπομπή για τον Αντώνη Κανάκη: Δείτε την on air ανακοίνωσή του (Video)

Μπαμπάς... ξανά ο Αντώνης Κανάκης (video) - Media

 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας το Ράδιο Αρβύλα και το κοινό έμεινε πιστό στο ραντεβού του. Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε και για τη συχνότητα της εκπομπής η οποία θα προβάλλεται μια φορά τον μήνα ή μία φορά το δίμηνο. Ωστόσο, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τα νέα σχέδια του σταθμού του Αμαρουσίου με ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν που θα προβληθεί για πρώτη φορά την ερχόμενη Δευτέρα και θα περιλαμβάνει τα πρόσωπα όλης της παρέας του Ράδιο Αρβύλα.

«Το Ράδιο Αρβύλα φέτος θα βγαίνει στον αέρα, μια φορά το μήνα κάπου εκεί υπολογίζομαι δηλαδή… χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ραντεβού. Όμως τις Δευτέρες θα είμαστε και πάλι μαζί. Ετοιμάζεται κάτι διαφορετικό. Ένα νέο πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας. Μεγαλύτερο εύρος, μεγαλύτερη επικοινωνία. Δεν θα περιορίζεται μόνο στο σατυρικό κομμάτι. Αυτό το πράγμα αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα που έρχεται. Θα είναι ζωντανός οργανισμός. Τίτλος δεν υπάρχει ακόμη και μάλλον θα είναι η πρώτη εκπομπή, που θα βγει χωρίς τίτλο. Θα είναι όλη η παρέα μαζί με τον έναν ή άλλο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.