search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:30
MENU CLOSE

Ξεσπά ο Πέτρος Φιλιππίδης για τη δήλωση περί «κορυφαίων ηθοποιών» – Τι απαντά στους επικριτές (Video)

29.11.2017 18:52
Πέτρος Φιλιππίδης: Τα λόγια του Θηβαίου που συγκίνησαν τον ηθοποιό (Videos) - Media
 
Ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε στους δημοσιογράφους για τη δήλωση που είχε κάνει προ ημερών, χαρακτηρίζοντας τον ίδιο και τον Παύλο Χαϊκάλη «κορυφαίους κωμικούς ηθοποιούς», η οποία είχε προκαλέσει και αντιδράσεις από συναδέλφους των δύο ηθοποιών.
 
«Εγώ είπα κάτι το οποίο το δεν το κατάλαβαν ακριβώς όπως το είπα. Όχι ότι οι άνθρωποι είναι κουτοί, προς θεού, αλλά πολλές φορές “παίζει” μισή δήλωση, είναι και πώς μιλάει κανείς, πρέπει να καταλάβει κανείς και πώς μιλάει ο άλλος. Παραλείπεις μερικές φορές πολλές λέξεις γιατί θεωρείς ότι μπορεί να είπε περιττές, εγώ μιλάω αρκετά καλά ελληνικά.
 
Μπορεί να παρέλειψα κάποιες λέξεις μέσα στη φράση μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το νόημα δεν είναι αυτό που εγώ ήθελα να πω. Δεν θα σχολιάσω ούτε αυτό που είπα, ούτε τι λένε οι συνάδελφοί μου. Απλώς θα σας πω, για να κάνουμε και λίγο πλάκα, με… ζηλεύουν. Ζήλεια δεν έχω νιώσει τόσα χρόνια στο χώρο από συναδέλφους», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Φιλιππίδης.

(πηγή: zappit.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:28