search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:26
MENU CLOSE

Η συνέντευξη Π. Καμμένου στον ΑΝΤ1: «Ο πόλεμος από τη ΝΔ γίνεται για να αποδυναμωθώ ως κυβερνητικός εταίρος» (Video)

29.11.2017 19:48
Η συνέντευξη Π. Καμμένου στον ΑΝΤ1: «Ο πόλεμος από τη ΝΔ γίνεται για να αποδυναμωθώ ως κυβερνητικός εταίρος» (Video) - Media

 

 «Ο πόλεμος από τη ΝΔ γίνεται για να αποδυναμωθώ ως κυβερνητικός εταίρος», δήλωσε σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.

«Να ξέρουν ότι οι εποχές που κάποιοι τα έπαιρναν για τα εξοπλιστικά, έχουν τελειώσει», είπε ακόμη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος υποστήριξε για τη συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού πως «προσπάθησα ως υπουργός να βρω έσοδα από υλικά που ήταν άχρηστα και θα καταστρέφονταν».

Για τον κ. Παπαδόπουλο, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως «δεν τον ορίσαμε εμείς, αλλά η Σαουδική Αραβία, είθισται να ορίζεται εκπρόσωπος για τα διαδικαστικά», ενώ για τα χρήματα που θα αποκόμιζε η Ελλάδα υποστήριξε ότι «σε διακρατική συμφωνία τα χρήματα μεταφέρονται απευθείας από το υπουργείο Οικονομικών στο υπουργείο της άλλης», καθιστώντας σαφές πως «δεν υπάρχει θέμα μίζας».

«Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να πάρουμε τα λεφτά», τόνισε, ενώ επεσήμανε ότι «τη συμφωνία τη χάλασε ο κ. Σφακιανάκης», στον οποίο καταλόγισε ότι είχε στόχο να πέσει η τιμή της συναλλαγής στο ένα πέμπτο.

Ο κ. Καμμένος έκανε, επίσης, λόγο για «εξευτελισμό» της Ν.Δ. κατά τη σχετική συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Πάνου Καμμένου στον ΑΝΤ1:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:25