01/10/2020 16:55:08

Φώφη Γεννηματά: Αδιαπραγμάτευτη η προστασία της πρώτης κατοικίας

Φώφη Γεννηματά: Αδιαπραγμάτευτη η προστασία της πρώτης κατοικίας - Media
 
Πλήρως αντίθετη στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας είναι η Φώφη Γεννηματά, καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει σε παράταση της προστασίας της.
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα FM» η κ. Γεννηματά τόνισε: «Είναι αδιαπραγμάτευτη η προστασία της πρώτης κατοικίας για τα δάνεια που έχουν λάβει μικρά και μεσαία νοικοκυριά» συμπληρώνοντας ότι «πρέπει επιτέλους να ζητήσει παράταση η κυβέρνηση από τους εταίρους για την προστασία της πρώτης κατοικίας, που λήγει στο τέλος του 2017».
 
Σχετικά με τις αντιρρήσεις που προκάλεσε το όνομα «Κίνημα Αλλαγής» η κ. Γεννηματά είπε ότι «δεν είναι μόνο στο όνομα, ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς, είναι κίνημα και στην πράξη, καθώς δεν προέκυψε από διευθετήσεις και συνεννοήσεις κορυφής, αλλά από 212.000 ψήφους».
 
Αναφορικά με το πρώτο συνέδριο του κόμματος, η κ. Γεννηματά αποκάλυψε ότι ο στόχος είναι να διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου, ώστε και πολύς χρόνος να μην περάσει, αλλά και να προλάβουν να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες.
 
Η επικεφαλής του νέου φορέα κατέστησε σαφές, ότι «ο νέος φορέας είναι απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο τρόπος με τον οποίο κυβερνά δεν συνάδει με κανένα από τα προοδευτικά κόμματα της Ευρώπης, μιας και συγκυβερνά με “μια ακροδεξιά απόφυση”, τον κ. Καμμένο, και για το ότι ο κ. Τσίπρας δεν είπε πουθενά “όχι” και δεν διαπραγματεύτηκε υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού».
 
(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.