search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:23
MENU CLOSE

Tο «μαγικά» γρήγορο διαδίκτυο οπτικών ινών

07.12.2017 11:10
Tο «μαγικά» γρήγορο διαδίκτυο οπτικών ινών - Media

 

Το γρήγορο διαδίκτυο, αυτό που «πατάει» πάνω στη state of the art τεχνολογία της οπτικής ίνας και εξασφαλίζει -τις θεωρούμενες κάποτε ως δυσθεώρητες- ταχύτητες των 100 και 200 Mbps, δεν είναι πλέον ούτε «μαγεία», ούτε «πολυτέλεια» για τον Έλληνα χρήστη. Είναι μια πραγματικότητα για το κάθε ελληνικό νοικοκυριό, που μπορεί, επιτέλους, να σερφάρει -χωρίς υπερβολή- με την ίδια ταχύτητα που απολαμβάνει το πιο hi-tech κτίριο σε κάθε ψηφιακά πολιτισμένη γωνιά του πλανήτη, με την ταχύτητα του φωτός.

Στη «μαγεία» και την «πολυτέλεια» των διαδικτυακών ταχυτήτων που εγγυάται η οπτική ίνα επιθυμεί να μυήσει τους Έλληνες χρήστες, από τον απλό πολίτη μέχρι την πιο απαιτητική επικοινωνιακά εταιρεία, η WIND. Κάνοντας ένα άλμα… ταχύτητας, μέσα από επενδύσεις συνολικού ύψους 500 εκατ.ευρώ σε βάθος πενταετίας, η εταιρεία γίνεται ο πρώτος πάροχος που εγκαινιάζει υπηρεσίες οπτικών ινών προς τον τελικό χρήστη στην Ελλάδα, φέρνοντας στους καταναλωτές «άπιαστες» ταχύτητες και απεριόριστες δυνατότητες.

Η νέα γενιά υπηρεσιών «WIND Fiber», που είναι ήδη διαθέσιμη στο 20% των γραμμών της χώρας (800.000 γραμμές), εξασφαλίζει πρόσβαση στις υπερ-ταχύτητες της οπτικής ίνας, 100 ή 200 Mbps, σταθερότητα στη σύνδεση, αλλά και τεράστια χωρητικότητα που υποστηρίζει όλα τα είδη video streaming. Είτε μιλάμε για τις απλές καθημερινές συνήθειες των νοικοκυριών, είτε για τις παραγωγικές δυνατότητες των επιχειρήσεων, η WIND φιλοδοξεί με το «WIND Fiber» να αλλάξει την εμπειρία πρόσβασης στο Διαδίκτυο, φέρνοντας το Internet του αύριο σήμερα.

Χάρη στις δυνατότητες των υπηρεσιών «WIND Fiber», download και upload γίνονται πιο γρήγορα από ποτέ, το streaming είναι αδιάλειπτο και το buffering αποτελεί παρελθόν. Το Wi-Fi γίνεται πιο ισχυρό από ποτέ, μοιράζει υψηλές ταχύτητες σε όλο το σπίτι, ενώ πλέον οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν πολλαπλές συσκευές στο δίκτυο ταυτόχρονα με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Τα εμπορικά «πακέτα» που λανσάρει η εταιρεία είναι «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα των Ελλήνων καταναλωτών και των εγχώριων επιχειρήσεων, ενώ το WIND Fiber Home έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του μέσω Airbnb και περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των συγκλονιστικών ταχυτήτων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.wind.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:21