search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:49
MENU CLOSE

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Ερντογάν σε Αθήνα και Κομοτηνή

04.12.2017 15:13
Προκλητικός ο Ερντογάν λίγες ώρες πριν την επίσκεψη - Media
 
Νωρίς το πρωί της Πέμπτης φθάνει ο Ερντογάν στην Αθήνα στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψη που πραγματοποιεί σε Αθήνα και Κομοτηνή την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή (7 και 8 Δεκεμβρίου).
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Πέμπτη γύρω στις 10.30, και ακολούθως θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
 
Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Θα ακολουθήσει συνάντηση των δύο Προέδρων και διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.
 
Περί τις 13.00 ο κ. Ερντογάν θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών και κατόπιν δηλώσεις των δύο ηγετών προς τα ΜΜΕ.
 
Στις 19.30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Παυλόπουλος, θα παραθέσει επίσημο δείπνο στον Τούρκο ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο. Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου o κ. Ερντογάν θα επισκεφτεί την Κομοτηνή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:49