search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Η Τζολί αποκαλύπτει πότε φάνηκαν τα πρώτα «σύννεφα» στον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ

06.12.2017 11:27
Η Τζολί αποκαλύπτει πότε φάνηκαν τα πρώτα «σύννεφα» στον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ - Media

 

Στον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ αναφέρθηκε η Αντζελίνα Τζολί, αποκαλύπτοντας πότε άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα «σύννεφα» στον γάμο τους.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει αναφερθεί και άλλες φορές σε αυτό, τονίζοντας ότι η διαδικασία του διαζυγίου παραμένει μια υπόθεση που πολύ δύσκολα διαχειρίζεται.

«Μερικές φορές ίσως φαίνεται ότι τα κατάφερα. Αλλά, πραγματικά προσπαθώ απλώς να περάσω τις μέρες μου», είχε δηλώσει η 42χρονη πριν από τρεις μήνες, προσθέτοντας: «Δεν μου αρέσει να είμαι ελεύθερη. Δεν είναι κάτι που ήθελα. Δεν υπάρχουν καλά και κακά, δεν υπάρχει τίποτα καλό με αυτό. Είναι δύσκολο»

Σήμερα η Αντζελίνα Τζολί θέλησε να αποκαλύψει κι άλλες πτυχές του χωρισμού της μιλώντας στο «The Hollywood Reporter».

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Μπραντ Πιτ στην ταινία «Βy The Sea» και σημείωσε πως τα προβλήματα ήταν ιδιαιτέρως εμφανή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Η ηθοποιός επισήμανε ότι την περίοδο εκείνη ο γάμος της άρχισε να καταρρέει και αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Μπραντ Πιτ σε αυτή την ταινία με την ελπίδα να τον σώσει. 

Πίστευε ότι ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ ίσως τους έφερνε πιο κοντά, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ…

«Γνωριστήκαμε δουλεύοντας μαζί και εργαστήκαμε πολύ καλά μαζί. Ηθελα να κάνουμε μαζί μια πιο σοβαρή δουλειά. Σκέφτηκα πως θα ήταν ένας καλός τρόπος για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε» είπε χαρακτηριστικά. 

Η Αντζελίνα Τζολί ανέφερε, επίσης, πως εκείνη την περίοδο βίωνε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της καθώς πέθανε η μητέρα της, έκανε την μαστεκτομή και είχε προβλήματα υγείας που έπρεπε να αντιμετωπίσει.

«Μετά την μαστεκτομή είχα το θέμα με τον καρκίνο στις ωοθήκες που έκανα επίσης εγχείριση και άλλα πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή μου. Μάλλον έγραψα το έργο γιατί η συγγραφή είναι κάτι θεραπευτικό ή κάτι δύσκολο. Δεν ξέρω», αποκάλυψε για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: «Μπορώ να πως με τον Μπραντ μάθαμε μερικά πράγματα. Αλλά υπήρχε ένα σφίξιμο, ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συνεχιζόταν και δεν ήταν λόγω της ταινίας. Ηταν κάτι που αντιμετωπίζαμε. Τα πράγματα συμβαίνουν για διάφορους λόγους».

«Χαίρομαι όμως που κάναμε μαζί αυτή την ταινία, γιατί ανακαλύψαμε πράγματα μαζί. Ότι κι αν ήταν ίσως δεν έλυσε συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά εμείς καταφέραμε να επικοινωνήσουμε κάτι που έπρεπε να γίνει μεταξύ μας» κατέληξε η ηθοποιός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59