search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:05
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Καταδικάζουμε και αποδοκιμάζουμε φασιστικές, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις

06.12.2017 17:17
Μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1: Ο ισχυρός άνδρας που… πιάνει ξανά το τιμόνι - Media

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σταθμός του ΑΝΤ1, στην οποία υποστηρίζει ότι «θέσεις και απόψεις που συνιστούν ρητορική μίσους, αναδεικνύουν φασίζουσες, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις και συμπεριφορές, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν θέση στο δημόσιο λόγο και προφανώς καταδικάζονται και αποδοκιμάζονται».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του καναλιού:

«Από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, οι αρχές του ΑΝΤ1 εδράζονται σε συγκεκριμένες αξίες.

Η ευαισθησία του σε θέματα δημοκρατίας, σεβασμού του ανθρώπου και των δικαιωμάτων είναι μια απ’ αυτές και είναι αυτονόητη και αδιαπραγμάτευτη.

Θέσεις και απόψεις που συνιστούν ρητορική μίσους, αναδεικνύουν φασίζουσες, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις και συμπεριφορές, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν θέση στο δημόσιο λόγο και προφανώς καταδικάζονται και αποδοκιμάζονται από τον ΑΝΤ1 και τους εργαζόμενούς του, χωρίς φυσικά να οδηγηθούμε σε λογικές ή πρακτικές αποκλεισμού ή λογοκρισίας, οι οποίες προφανώς δε συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας.

Η σταθερή προσήλωση σε αυτές τις αρχές, θα συνεχιστεί αταλάντευτα πολύ περισσότερο σε περιπτώσεις που η διατύπωση συγκεκριμένων θέσεων είναι προβλέψιμη».

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα με διάφορες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Late Night» είχαν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, μεταξύ αυτών και από την εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα».

Έτσι, ο τηλεοπτικός σταθμός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στα φαινόμενα που παρουσιάζονται τελευταία στα media.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:05