search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:21
MENU CLOSE

Τροχαίο με μηχανή στη Λαμία: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού (Photos)

08.12.2017 18:58
Τροχαίο με μηχανή στη Λαμία: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού (Photos) - Media

 

Σοβαρό τροχαίο ΙΧ με μηχανάκι, σημειώθηκε στις 7:00′ το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Οδυσσέα Ελύτη λίγο πριν τις γραμμές του τραίνου, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο σοβαρότατος τραυματισμός ενός 27χρονου Λαμιώτη, που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο νεαρός ανέβαινε με το μηχανάκι του την Οδ. Ελύτη, όταν ΙΧ μάρκας lancia που βρισκόταν στο κατερχόμενο με οδηγό μια γυναίκα, επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην πάροδο που οδηγεί στην Νικοπόλεως (1η πάροδος).

Η σύγκρουση όπως σημειώσαμε ήταν σφοδρή και ο νεαρός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό του πόδι, αλλά και στο κεφάλι.

Διασώστες του ΕΚΑΒ με ιδιαίτερη προσοχή κατάφεραν να τον βάλουν σε ειδικό φορείο προκειμένου να μεταφερθεί στα επείγοντα.

Έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν το θλιβερό περιστατικό ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:21