search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:23
MENU CLOSE

Απόλυτη αλλαγή: Δεν θα αναγνωρίσετε την γνωστή αθλήτρια (Photos)

12.12.2017 16:16
Απόλυτη αλλαγή: Δεν θα αναγνωρίσετε την γνωστή αθλήτρια (Photos) - Media
 
Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε πόσο έχει αλλάξει η εμφάνιση της γνωστής αθλήτριας τα τελευταία χρόνια, σε σχέση με το παρελθόν, όταν κυριαρχούσε στους στίβους.
Πρόκειται για την Κατερίνα Θάνου, η οποία αποφάσισε με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Παρθένη, τον περασμένο Οκτώβριο, να χωρίσουν.
 
Η Ολυμπιονίκης αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και αυτός είναι ο λόγος που δεν την βλέπουμε συχνά. Ωστόσο, όταν κάνει μια εμφάνιση συνήθως πηγαίνει σε θεατρικές παραστάσεις, όπως έκανε και αυτή την φορά.
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο θέατρο Coronet στην πρεμιέρα της παράστασης «Το πρώτο μας πάρτυ» και η αλήθεια είναι η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι μεγάλη και εντυπωσιακή.
Η Κατερίνα Θάνου πλέον είναι με μακριά μαλλιά, έντονο μακιγιάζ και αρκετά αδυνατισμένη. Όπως όλα δείχνουν, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και μετά το διαζύγιο της χαμογελάει ξανά.
 
πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:23