search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:23
MENU CLOSE

Απόλυτη ανατροπή στο «θρίλερ» της Καλύμνου – Τι έδειξε η δεύτερη εξέταση (Video)

12.12.2017 17:43
Απόλυτη ανατροπή στο «θρίλερ» της Καλύμνου - Τι έδειξε η δεύτερη εξέταση (Video) - Media

 

Απόλυτη ανατροπή φαίνεται ότι επέρχεται στο «θρίλερ» του θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο, καθώς ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση της σορού του άτυχου νέου, μετά από αίτημα της οικογένειάς του, η οποία θεωρούσε ότι η πρώτη εξέταση, η οποία είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος οφείλεται σε δυστύχημα, άφηνε «κενά» και αναπάντητα ερωτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV, η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση παρουσιάζει αρκετές διαφορές σε σχέση με την με την πρώτη. Αναλυτικά, οι πληροφορίες που επικαλείται το κανάλι αναφέρουν ότι, ενώ η πρώτη εξέταση είχε διαπιστώσει ρήξη σπληνός σπασμένα πλευρά, η δεύτερη εξέταση δεν κάνει καμία αναφορά σε ρήξη σπλήνα, ή κατάγματα στα πλευρά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την εξέταση δεν προέκυψε το συμπέρασμα ότι οι κακώσεις στο σώμα του άτυχου νέουn προέρχονται από πτώση, προσθέτοντας, πάντως ότι στη σορό έγινε και ακτινοσκόπηση για να φανεί καθαρά τι κατάγματα είχε υποστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15