search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:32
MENU CLOSE

Βουλή: Κόντρα Φάμελλου-Γεωργιάδη για Μαρέβα και Τσακαλώτο

13.12.2017 11:07
Βουλή: Κόντρα Φάμελλου-Γεωργιάδη για Μαρέβα και Τσακαλώτο - Media

 

Ανέβηκε το θερμόμετρο στην συζήτηση για το προϋπολογισμό μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ο «γαλάζιος» αντιπρόεδρος έβαλε στο στοχαστρό του τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο λέγοντας πως αν και και έχει κηρύξει τον πόλεμο στους φορολογικούς παραδείσους «εμπιστεύεται, όπως δείχνει, το πόθεν έσχες του, τα χρήματά του στην Morgan Stanley και την Black Rock που διακινούν κεφάλαια μέσω φορολογικών παραδείσων». Τον κατηγόρησε μάλιστα ότι βρισκόταν στην «πλατεία των αγανακτισμένων», φωνάζοντας για το «επονείδιστο χρέος». 

Στον Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμμελος, κάνοντας λόγο για «θέατρο» του αντιπρόεδρου της ΝΔ. Χαρακτήρισε ως «λάσπη» τα όσα ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και του ζήτησε να δώσει απαντήσεις γιατί δεν δηλώθηκε η offshore της Μαρέβα Μητσοτάκη στο πόθεν έσχες. «Ο κ. Τσακαλώτος τα δούλεψε και τα δήλωσε. Εσείς δεν είπατε τίποτα για την offshore της κυρίας Μαρέβα Μητσοτάκη» τόνισε ο Σωκράτης Φαμελλος, υποστηρίζοντας παράλληλα πως «οι προηγούμενες κυβερνήσεις επέτρεψαν στους δανειστές να κάνουν πειράματα σε βάρος των Ελλήνων» ενώ αυτή η κυβέρνηση κοίταξε τους δανειστές στα μάτια και το δικό της πρόγραμμα ήταν εκείνο που κράτησε τη χώρα όρθια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:30