search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Αποφασισμένη να κόψει την πιο κακή συνήθεια του πρίγκιπα Χάρι πριν τον γάμο!

17.12.2017 08:36
Τα βρετανικά ταμπλόιντ κατηγορεί η Μέγκαν Μαρκλ για την κακή σχέση με τον πατέρα της - Media
 
Η μέλλουσα πριγκίπισσα του βρετανικού θρόνου είναι μία νεαρή κοπέλα, με ισχυρή προσωπικότητα και όταν βάζει κάτι ως στόχο, φροντίζει και τον πετυχαίνει. Ο πρώτος της στόχος πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι είναι να του κόψει μια κακή συνήθεια που την ενοχλεί ιδιαίτερα. Αυτή δεν είναι άλλη από το κάπνισμα φυσικά, και η Μέγκαν Μαρκλ δηλώνει αποφασισμένη να κάνει τον αγαπημένο της να απαλλαχθεί από αυτήν μια για πάντα. 
 
«Ο Harry τής το υποσχέθηκε και θα το κάνει. Η Meghan είναι αντί-καπνίστρια και την ενοχλεί αφόρητα ο καπνός από το τσιγάρο» δήλωσε στην Daily Mail, μία πηγή κοντά στο ζευγάρι. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η νεαρή ηθοποιός ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής και έχει σκοπό να κάνει και τον μέλλοντα σύζυγό της να πράξει αναλόγως…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55