search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:17
MENU CLOSE

Οι γονείς της 19χρονης με την κόκα μηνύουν την κόρη τους! – Το νομικό τρικ του Κεχαγιόγλου

20.12.2017 11:31
Οι γονείς της 19χρονης με την κόκα μηνύουν την κόρη τους! – Το νομικό τρικ του Κεχαγιόγλου - Media

 

Μήνυση για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών κατέθεσαν οι γονείς της 19χρονης Ειρήνης από τη Λέσβο, σε βάρος της κόρης τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, πρόκειται για ένα νομικό τρικ του δικηγόρου, Σάκη Κεχαγιόγλου, ώστε να αυξήσει τις όποιες πιθανότητες έχει η 19χρονη να έρθει και να δικαστεί στην Ελλάδα για τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ.

Την ίδια ώρα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε να γίνει έρευνα για την υπόθεση και η Δίωξη Ναρκωτικών ζήτησε να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί της κοπέλας στην Ελλάδα.

Καθότι δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία με το Χονγκ Κονγκ για την έκδοση κρατουμένων, η δίωξη της υπόθεσης στην Ελλάδα είναι ο μόνος δρόμος που δίνει ελπίδες στην 19χρονη να δικαστεί την πατρίδα της.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη συνελήφθη στα τέλη Νοεμβρίου με 2,6 κιλά κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και βρίσκεται αντιμέτωπη με βαρύτατες ποινές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15