search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:46
MENU CLOSE

Απίστευτο και όμως Ελληνικό: Kατεδάφισαν λάθος σπίτι στο Αγρίνιο

21.12.2017 09:29
Απίστευτο και όμως Ελληνικό: Kατεδάφισαν λάθος σπίτι στο Αγρίνιο - Media

 

 Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Πριν από λίγες μέρες, κατεδάφισαν λάθος σπίτι στα Τριαντέικα Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, ειδικός εκσκαφέας φέρεται να  κατεδάφισε οικία, η οποία ήταν ήδη χτισμένη με τούβλα καλυπτόμενη μάλιστα και με στέγη. Δυστυχώς όμως, το ακίνητο που έπρεπε πραγματικά να κατεδαφιστεί βρισκόταν 30 μέτρα πιο μακριά στο διπλανό οικοδομικό τετράγωνο και ήταν και αυτό σε ημιτελές στάδιο κατασκευής!

Όταν υπέπεσε στην αντίληψη του ιδιοκτήτη ότι γκρεμίζεται το σπίτι του ήταν ήδη πολύ αργά, αφού το μηχάνημα είχε ολοκληρώσει το έργο του, όπως μπορείτε να δείτε και από τη σχετική φωτογραφία.
«Από την πλευρά μας καταθέσαμε ήδη μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να ασκηθούν ποινικές διώξεις όπου πρέπει. Σε κάθε περίπτωση θα κινηθούμε νομικά και σε αστικό επίπεδο, αξιώνοντας αποζημίωση για τη ζημιά που έχουμε υποστεί», δήλωσε στο agrinionews.gr ο κ. Ανδρέας Μπρέσιακας πληρεξούσιος δικηγόρος του ζημιωθέντος ιδιοκτήτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:45