14/07/2020 07:00:24

Το υπερβολικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για τις γιορτές – ΜΑΤ και ραπέλ από ελικόπτερο για να στολίσουν ένα δέντρο (Video)

Το υπερβολικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για τις γιορτές – ΜΑΤ και ραπέλ από ελικόπτερο για να στολίσουν ένα δέντρο (Video) - Media

 

Χιουμοριστική διάθεση (sic)  φαίνεται πως είχαν στις δημόσιες σχέσεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως προκύπτει από το βίντεο - υπερπαραγωγή (ελεγχόμενης αισθητικής) που δημοσιεύτηκε στα social media της αστυνομίας.

Σε αυτό «παρελαύνουν» πολλές από τις υπηρεσίες της αστυνομίας, όπως ΔΕΛΤΑ, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, πυροτεχνουργοί, αστυνομικοί σκύλοι κλπ.

Αρχικά τα πλάνα δείχνουν πολλούς αστυνομικούς σε υπηρεσία, με δραματική μουσική υπόκρουση, πιθανότατα σε μία προσπάθεια να τονιστεί η ετοιμότητά τους.

Κάποια στιγμή, ένας πυροτεχνουργός συνδέει μία πρίζα και το σκηνικό αλλάζει. Η μουσική είναι πλέον χριστουγεννιάτικη και τα γρήγορα πλάνα δράσης έχουν αντικατασταθεί  με χαμογελαστούς αστυνομικούς που στολίζουν ένα δέντρο.

Ωστόσο το κερασάκι στην τούρτα (της υπερβολής) είναι ο ένας άνδρας πιθανότατα ΕΚΑΜίτης, ο οποίος κρέμεται ανάποδα από ελικόπτερο, για να τοποθετήσει ένα αστέρι από την κορυφή του δέντρου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.