search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:54
MENU CLOSE

Ώρες αγωνίας για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – «Ο Θεός και ο ίδιος θα δώσουν τη μάχη τους από εδώ και πέρα»

02.01.2018 12:29
Βγήκε το πόρισμα για το τροχαίο του Αγγελίδη - Τι αναφέρει  - Media

 

«Ο Θεός και ο ίδιος θα δώσουν την μάχη τους από εδώ και πέρα». Με τα παραπάνω λόγια μας περιέγραψε άνθρωπος που είναι σε θέση να γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης και όπως μεταφέρθηκε στο EleftherosTypos.gr ότι δουλειά είχαν να κάνουν οι γιατροί την έχουν κάνει και πλέον η μάχη δίνεται και θα δοθεί από τον ίδιο.

Δεν θέλησε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες και είναι απολύτως φυσικό όπως το ίδιο κάνουν και οι θεράποντες ιατροί που σε καμία περίπτωση δεν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ψεύτικες ελπίδες ή να τις εξανεμίσουν πλήρως.

Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή και κάθε ώρα που περνά είναι κρλισμη γιοα την κατάσταση της υγείας του Αγγελίδη. Επίσης ακόμη δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια για πλήρη αποσύνδεση του οργανισμού του από την μηχανική υποστήριξη στην οποία βρίσκεται. Και είναι άγνωστο πότε αυτό θα επιχειρηθεί.

Πώς έγινε το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη καθώς ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του στη Βάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στην προσπάθεια του να προσπεράσει λεωφορείο και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός που τον περιέθαλψε τις πρώτες πρωινές ώρες δεν ήταν σε θέση να αποφανθεί εάν ο αγαπημένος παρουσιαστής φορούσε κράνος, ή όχι. Το χειρουργείο στο κεφάλι, στο οποίο υποβλήθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης διήρκεσε οκτώ ολόκληρες ώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:54