01/10/2020 22:40:26

Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμος Βερύκιος: «Τα συμβόλαια είναι για να σπάνε»

Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμος Βερύκιος: «Τα συμβόλαια είναι για να σπάνε» - Media

 

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Βερύκιος άστραψε και βρόντηξε από τον αέρα του Happy Day!

Ο ίδιος αυτή τη φορά τα έβαλε με τις παρουσιάστριες που έχουν... μεγάλα συμβόλαια και «πέταξε τα καρφιά» του προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να λέει ότι στις επόμενες γιορτές θα φροντίσει να πάρει περισσότερα ρεπό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή του απάντησε ότι θα το διαπραγματευτεί στο συμβόλαιό της.

Αμέσως εκείνος της είπε: «Τι να διαπραγματευτείς; Την τύχη σου που είναι μια χαρά; Αφήστε ρε τα συμβόλαια! Όσοι πάνε για τα συμβόλαια… έχουν ημερομηνία λήξης τα συμβόλαια. Επειδή σε αγαπάω σου λέω μην παίζεις με την τύχη σου. Άσε τις άλλες και μην παίρνεις γραμμή από τις άλλες με τα συμβόλαια και τα ισχυρά και τα ανίσχυρα! Ξέρεις πώς από τη μια μέρα στην άλλη το ισχυρό γίνεται ανίσχυρο; Εσύ έχεις και κάτι άλλο που δεν έχουν άλλες πολλές, έχεις τον χρόνο με το μέρος σου, τον βιολογικό, τον ηλικιακό. Έχεις μέλλον. Μην κάνεις, λοιπόν, αυτά που κάνουν άλλες που είναι στη δύση τους».

Πηγή: youweekly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.