search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:00
MENU CLOSE

Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμος Βερύκιος: «Τα συμβόλαια είναι για να σπάνε»

02.01.2018 12:45
Πρόστιμο 50.000 ευρώ από το ΕΣΡ σε Alpha/ Alpha 989, επειδή ο Βερύκιος είπε για τις συντάξεις χηρείας! - Media

 

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Βερύκιος άστραψε και βρόντηξε από τον αέρα του Happy Day!

Ο ίδιος αυτή τη φορά τα έβαλε με τις παρουσιάστριες που έχουν… μεγάλα συμβόλαια και «πέταξε τα καρφιά» του προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να λέει ότι στις επόμενες γιορτές θα φροντίσει να πάρει περισσότερα ρεπό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή του απάντησε ότι θα το διαπραγματευτεί στο συμβόλαιό της.

Αμέσως εκείνος της είπε: «Τι να διαπραγματευτείς; Την τύχη σου που είναι μια χαρά; Αφήστε ρε τα συμβόλαια! Όσοι πάνε για τα συμβόλαια… έχουν ημερομηνία λήξης τα συμβόλαια. Επειδή σε αγαπάω σου λέω μην παίζεις με την τύχη σου. Άσε τις άλλες και μην παίρνεις γραμμή από τις άλλες με τα συμβόλαια και τα ισχυρά και τα ανίσχυρα! Ξέρεις πώς από τη μια μέρα στην άλλη το ισχυρό γίνεται ανίσχυρο; Εσύ έχεις και κάτι άλλο που δεν έχουν άλλες πολλές, έχεις τον χρόνο με το μέρος σου, τον βιολογικό, τον ηλικιακό. Έχεις μέλλον. Μην κάνεις, λοιπόν, αυτά που κάνουν άλλες που είναι στη δύση τους».

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57