search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:03
MENU CLOSE

ΝΔ κατά «Έθνους»: Προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της κυβέρνησης η οποία χτίζει μια νέα διαπλοκή

09.01.2018 17:19
Τέλος από το «Εθνος» ο Σπύρος Σεραφείμ - Media

 

 Μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν από το κυριακάτικο δημοσίευμα της «Καθημερινής» για την κυβέρνηση Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση για το δημοσίευμα του «Έθνους».

Στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και τον Όμιλο Μάρη ότι «βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της κυβέρνησης».

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι το γαλάζιο κόμμα δεν μπαίνει στην ουσία του δημοσιεύματος περί των ευθυνών της κυβέρνησης Καραμανλή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κόμματος:

«Μετά και το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του “Έθνος” δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Όμιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Γεγονός, φυσικά, που δεν είναι άσχετο με το ζήτημα της φορολόγησης του διαδικτυακού τζόγου – κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Δ. Μάρη – για το οποίο έχουμε ερώτηση στη Βουλή και δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ».

Η Πειραιώς στην ίδια ανακοίνωση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και εκείνοι – συμπληρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – τους το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής.

«Απόδειξη τούτου είναι ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες, ενθαρρύνοντάς τους να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Μάρη. Να γνωρίζουν άπαντες ότι θα μας βρουν απέναντι. Και κυρίως να ξέρουν ότι ματαιοπονούν. Ο χρόνος της Κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15