search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση Πιτέλα σε Μητσοτάκη-Βέμπερ: Ανεύθυνη η στάση τους

25.01.2018 17:39
Σφοδρή επίθεση Πιτέλα σε Μητσοτάκη-Βέμπερ: Ανεύθυνη η στάση τους - Media

 

Ευρωπαϊκό άρωμα αποκτά πλέον η κόντρα της κυβέρνησης με τη ΝΔ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, καθώς μετά τον επικεφαλής του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ, στη «μάχη» μπήκε και ο αρχηγός των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Τζιάνι Πιτέλα.

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ευρωομάδας στο Twitter, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει επιτέλους μια πραγματική ευκαιρία να επιλυθεί το διχαστικό ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ. Θα ήταν τρομερό να χαθεί αυτό το ραντεβού με την ιστορία. Είναι ανεύθυνο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μάνφρεντ Βέμπερ εργάζονται για τη διαίρεση στην Ευρώπη, αντί για την πρόοδο και τη συμφιλίωση».

Μάλιστα, οι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες καλούν «την ηγεσία της Ελλάδας και της πΓΔΜ να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να βρουν μια θετική και βιώσιμη λύση για τα Δυτικά Βαλκάνια και ολόκληρη την Ευρώπη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54