search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:14
MENU CLOSE

Στίβεν Σιγκάλ: Ηθοποιός τον κατηγορεί για βιασμό

27.01.2018 11:58
Στίβεν Σιγκάλ: Ηθοποιός τον κατηγορεί για βιασμό - Media

 

Μια υπόθεση από τα παλιά ήρθε να στοιχειώσει τον πάλαι ποτέ πρωταγωνιστή των ταινιών δράσης, Στίβεν Σιγκάλ. 

Ηθοποιός που εμφανίστηκε στην ταινία του Σιγκάλ, «Σε επικίνδυνο έδαφος», η  Ρετζίνα Σίμονς υποστηρίζει ότι ο διάσημος ηθοποιός την προσκάλεσε σε πάρτι στο σπίτι του για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας το 1994, αλλά όταν έφθασε εκεί η 18χρονη τότε γυναίκα ανακάλυψε ότι ήταν η μοναδική προσκεκλημένη.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Megyn Kelly Today” του NBC, η Σίμονς λέει ότι ο Σίγκαλ την οδήγησε σ’ ένα δωμάτιο, όπου άρχισε να τη φιλάει, την έγδυσε και την έριξε στο κρεβάτι.

«Πριν προλάβω να καταλάβω τι είχε συμβεί ήταν από πάνω μου και δεν μπορούσα να κινηθώ. Πάγωσα, ένιωσα σαν να είχα φύγει από το σώμα μου», είπε.

Την εποχή εκείνη ο Σίγκαλ ήταν παντρεμένος με τη «γυναικάρα με τα κόκκινα», Κέλι Λε Μπροκ.

Η Σίμονς είπε ότι η επίθεση που δέχθηκε έγινε πολύ γρήγορα και την αιφνιδίασε. «Γνωρίζω πολύ καλά τι είναι το συναινετικό σεξ και αυτό σίγουρα δεν ήταν», δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς.

Καταγγελίες σε βάρος του Σίγκαλ για σεξουαλική παρενόχληση έχουν κάνει κι άλλες γυναίκες, όπως η Τζουλιάνα Μαργκούλις, πρωταγωνίστρια στις τηλεοπτικές σειρές ER και The Good Wife, οι ηθοποιοί Λίζα Γκερέρο και Ράε Ντάουν Τσονγκ καθώς και το μοντέλο Τζένι Μακάρθι, η οποία είπε ότι ο ηθοποιός την παρενόχλησε σε οντισιόν, το 1995 για την ταινία «Σε κατάσταση πολιορκίας 2».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:08