18/02/2020 11:45:35

Ρέιτσελ Βάις: Δεν θα χαρακτήριζα εξαιρετικό τον γάμο μου με τον Ντάνιελ Κρεγκ (Photos)

Ρέιτσελ Βάις: Δεν θα χαρακτήριζα εξαιρετικό τον γάμο μου με τον Ντάνιελ Κρεγκ (Photos) - Media

 

Είναι παντρεμένη με έναν από τους πιο διάσημους άνδρες στο Χόλιγουντ - χάρη στο ρόλο του ως Τζέιμς Μποντ - αλλά η Ρέιτσελ Βάις επιμένει ότι ο γάμος της είναι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι.

Σε μια συνέντευξη με το περιοδικό ES, η 47χρονη ηθοποιός έδωσε μια άλλη οπτική για τον γάμο της.

Η 47χρονη εξήγησε: "Τον κάνεις δικό σου. Είναι πολύ προσωπικός, είναι πολύ ιδιωτικός. Δεν νομίζω ότι η δικός μου (γάμος) είναι εξαιρετικός εκτός από το ότι είμαστε και οι δύο στο δημόσιο μάτι».

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι ο γάμος δεν ήταν ποτέ σχέδιό στη ζωή της αλλά η νοοτροπία της άλλαξε όταν ερωτεύτηκε τον Ντάνιελ Κρεγκ το 2010.

Η Ρέιτσελ εξήγησε: «Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα παντρευτώ, δεν ήταν φιλοδοξία δική μου. Ήταν το αντίθετο. Δεν θα μπορούσα να συσχετιστώ με ρομαντικές κωμωδίες - ο γάμος φαίνεται να είναι το όλο θέμα τους. Τότε ευτυχώς για μένα συνέβη σε μια πιο ώριμη στιγμή».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς την έχει αλλάξει ο γάμος, παραδέχτηκε: «Εννοώ, φοράω ένα δαχτυλίδι όλη την ώρα. Φοράω το δαχτυλίδι μου με υπερηφάνεια. Είμαι δεσμευμένη».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.