search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:51
MENU CLOSE

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο – «Θα αλλάξω το καθεστώς του ασύλου»

31.01.2018 13:50
4351394.jpg

 

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και, όπως σημειώνει σε σχετική δήλωσή του, «περνούσα, σήμερα, μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και σταμάτησα για να δω αυτήν την απαράδεκτη εικόνα κατάληψης δημοσίου χώρου από μικροπωλητές.Οι οποίοι, σε πρώτη ευκαιρία, βρίσκουν πάντα καταφύγιο εντός του χώρου του Οικονομικού Πανεπιστημίου για να αποφύγουν την ενδεχόμενη σύλληψη».

Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε πως αυτή δεν είναι εικόνα δημόσιου Πανεπιστημίου και ούτε μπορεί το άσυλο να καταστρατηγείται, με τέτοιο τρόπο, για να καλύπτει όλου του είδους τις παράνομες, τις έκνομες συμπεριφορές.

«Για άλλη μια φορά, θέλω να επαναλάβω την κατηγορηματική μου δέσμευση ότι θα αλλάξει το καθεστώς του ασύλου. Έτσι ώστε να μπορεί η αστυνομία αυτεπάγγελτα να παρεμβαίνει και εντός του πανεπιστημίου, όποτε εντοπίζεται οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε στους φοιτητές, το οφείλουμε στους εργαζόμενους σε όλο το δημόσιο πανεπιστήμιο», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:51