search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Πέρασε «αέρα» ο ΠΑΟΚ από τους «Ζωσιμάδες», 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

04.02.2018 17:41
Σερβία: Χειροπέδες στον Πρίγιοβιτς – «Έσπασε» την καραντίνα με ακόμη δυο άτομα - Media

 

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια σημαντική νίκη στο δρόμο για τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου, καθώς επικράτησε στα Γιάννενα του τοπικού ΠΑΣ με 3-1, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, πρωτοπόρος της βαθμολογίας, πέτυχε την 8η συνεχή νίκη της, με τα γκολ των Πέλκα (9′) και Πρίγιοβιτς (39′, 45’+). Η ομάδα των Ιωαννίνων μείωσε στο 70ο λεπτό με τον Κόντε, το πρώτο τέρμα εις βάρος του ΠΑΟΚ μετά από δέκα παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και από το πρώτο λεπτό ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα μόλις στο 1ο λεπτό έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του, όταν μετά από σέντρα του Μακ από τα αριστερά, ο Πρίγιοβιτς έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία. 

Στο 9′ η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε την πρωτοπορία στο σκορ, αλλά με οσφάιντ. Συγκεκριμένα έπειτα από γέμισμα του Μακ από τα αριστερά, ο Πρίγιοβιτς τροφοδότησε με κεφαλιά τον Πέλκα που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διεθνής άσος ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο εκτεθειμένος, αλλά ο διαιτητής κατακύρωσε το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 29′ έχασαν φοβερή ευκαιρία να διπλασιάσουν το σκορ. Τότε ο Πρίγιοβιτς βγήκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη, αλλά το πλασέ που έκανε νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, που με δεύτερη προσπάθεια έδιωξε με γροθιές μακριά από την εστία του.

Αυτό που δεν μπόρεσε ο Πρίγιοβιτς στη φάση αυτή, το πέτυχε δέκα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα στο 39ο λεπτό, ο Βαρέλα συνεργάστηκε με τον Κάμπος από τα δεξιά και ο στόπερ του δικεφάλου έκανε το γύρισμα για τον Πρίγιοβιτς, που προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι και μετά στο… ριμπάουντ ο Σέρβος διεθνής φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη. 

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πρίγιοβιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ. Τότε, μετά από γύρισμα του Μακ από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε και απέκτησε παράξενη τροχιά, με αποτέλεσμα να στρωθεί στον Σέρβο σταρ, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει ξανά την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε με τον ΠΑΟΚ να είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής και η ομάδα του Γιάννη Πετράκη να είναι σε μέτρια ημέρα. Στην εξέλιξη του αγώνα οι παίκτες του Λουτσέσκου κατέβασαν ταχύτητα, αλλά συνέχισαν να είναι επικίνδυνοι σε οργανωμένες επιθέσεις. Σε μια από αυτές, στο 66′ ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε μόνος με τον Βελλίδη, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.
Στο 70ο λεπτό ο ΠΑΟΚ δέχτηκε το πρώτο του γκολ, μετά από δέκα παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Μετά από σέντρα του Μανθάτη από τα δεξιά, κεφαλιά του Κόντε που δεν μπόρεσε να διώξει ο Πασχαλάκης και 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας), έδειξε την κίτρινη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46