search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:56
MENU CLOSE

Μετά τον Βλάχο… και ο Αντώναρος ζητά ανοιχτά την καθαίρεση του Άδωνι

10.02.2018 17:28
Μετά τον Βλάχο... και ο Αντώναρος ζητά ανοιχτά την καθαίρεση του Άδωνι - Media

 

Μετά τον βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Βλάχο, που ζήτησε την απομάκρυνση Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος μέχρι να ξεκαθαρίσει το σκάνδαλο της υπόθεσης Novartis, και ο Ευάγγελος Αντώναρος ζήτησε την καθαίρεση Άδωνι. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:56