search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:32
MENU CLOSE

Την έθαψαν ζωντανή: Προσπαθούσε να βγει από το φέρετρο και πέθανε (Video)

16.02.2018 17:14
Την έθαψαν ζωντανή: Προσπαθούσε να βγει από το φέρετρο και πέθανε (Video) - Media

 

Σοκάρει ο θάνατος της 37χρονης Ροζάντζελα Αλμέιντα ντος Σάντος στη Βραζιλία κι αυτό γιατί την έθαψαν ζωντανή και βρήκε τραγικό θάνατο μετά από προσπάθειες να βγει από τον τάφο.

Ντόπιοι είπαν ότι άκουσαν κραυγές και η οικογένειά της έσπασε τον τάφο την περασμένη Παρασκευή, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά… Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φαίνεται η στιγμή που ντόπιοι τοποθετούν το φέρετρο στο νεκροταφείο και έβγαλαν το καπάκι. Κάποιοι φώναξαν να καλέσουν ασθενοφόρο και άλλοι αγγίζουν τα άκρα της σχολιάζοντας πόσο ζεστά είναι.

Το νοσοκομείο στις 28 Ιανουαρίου έκρινε ότι η 37χρονη, η οποία είχε μεταφερθεί με υπερκόπωση, ήταν νεκρή και την επόμενη μέρα αποφασίστηκε να τελεστεί η κηδεία της. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της, είχε υποστεί δύο ανακοπές καρδιάς πριν πεθάνει από σηπτικό σοκ.

Άνθρωποι που ζούσαν κοντά στο νεκροταφείο είπαν στην οικογένειά της 9 με 11 μέρες μετά την κηδεία της γιατί άκουγαν κραυγές και χτυπήματα από τον τάφο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:32