search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:23
MENU CLOSE

Tα golden boys της Γουόλ Στριτ μπαίνουν στο ριγκ για φιλανθρωπικό σκοπό

22.02.2018 07:41
Tα golden boys της Γουόλ Στριτ μπαίνουν στο ριγκ για φιλανθρωπικό σκοπό  - Media

 

Ποιος, πείτε μας ποιος δεν θα πλήρωνε εισιτήριο, ακόμη και ακριβό εισιτήριο, για να δει χρηματιστηριακά στελέχη τραπεζών όπως της Goldman Sachs, της Cantor Fitzgerald και της PNB Paribas να ανταλλάσσουν «μπουκέτα»;

Προσέξτε: Μερικά από τα πιο βαριά ονόματα της Γουόλ Στριτ, μπήκαν στο ριγκ, στην Cipriani Wall Street, για να συγκεντρώσουν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση «All Hands and Hearts» της Πέτρα Νέμτσοβα.

Το event έφερε το όνομα «Fight for Education», κάτι σα να λέμε «Παίξτε μπουνιές για την Εκπαίδευση». Ο λογιστής της Cantor Fitzgerald, Πίτερ Κετσίνι σκούπιζε τα αίματα απ’ τη μούρη του, μετά το κροσέ του ειδικού προθεσμιακών συμβολαίων αργού πετρελαίου στην Evolutions Markets, Φιλ Μούφαριτζ. Ο Μούφαριτζ πήρε τον αγώνα.

Ο τρέιντερ συμβολαίων εμπορευμάτων στην Goldman, Ράσελ Μάρτιν βγήκε νικητής στη συνάντηση με τον Σον Ράιαν της Tradition.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Goldman «έφαγε ήττα», καθώς ο Νάζαρ Μπίλουκα της Siris Capital έδειρε τον τρέιντερ προθεσμιακών συμβολαίων αργού πετρελαίου στην Goldman, Μάικ Σέβερο.

Συγκεντρώθηκαν σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια για να ξαναχτιστούν σχολεία σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:22