search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Απόπειρα βιασμού 73χρονης από τον….83χρονο σύντροφό της που δεν άντεχε τα πειράγματα – Κλήθηκε η αστυνομία

01.03.2018 08:56
Ηράκλειο: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα - Λόγω ερωτικής απογοήτευσης - Media

 

Άδοξο τέλος για τη σχέση δυο ηλικιωμένων εραστών – Η ηλικιωμένη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία υποστηρίζοντας ότι ο υπερήλικας σύντροφος της επιχείρησε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με το cretalive, ο 83χρονος, σύζυγος, πατέρας και παππούς, είχε συνάψει τον τελευταίο ενάμιση με δύο χρόνια σχέση με την κατά περίπου 10 χρόνια νεότερη γυναίκα, η οποία είναι κατά πληροφορίες χήρα και η καταγωγή της δεν είναι από την Κρήτη.  Για άγνωστο λόγο εκείνη του ζήτησε να διακόψουν το «ειδύλλιό» τους. Ο ίδιος φαίνεται πως δεχόταν και τα πειράγματα των άλλων κατοίκων του χωριού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από τρεις με τέσσερις ημέρες ο 83χρονος πήγε στο σπίτι της γυναίκας, η οποία μένει μόνη της.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 83χρονος άσκησε βία, παρά την ηλικία του. Η 73χρονη όμως του ζήτησε να της δώσει λίγο χρόνο για να… φρεσκαριστεί, κάτι που εκείνος δέχτηκε. Βγαίνοντας όμως από το δωμάτιο όπου βρισκόταν, κλείδωσε τον παππού μέσα στο δωμάτιο και κάλεσε την Αστυνομία.

Ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, πήδηξε από μικρό σχετικά ύψος και κατά πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά. Στο πλήρωμα του περιπολικού ο 83χρονος επιχείρησε να δικαιολογηθεί, μίλησε για τη σχέση του και έδειξε στους αστυνομικούς το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο, μεταξύ άλλων αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και κάποιες ακατάλληλες φωτογραφίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:37