search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:17
MENU CLOSE

Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τη γυναίκα του Μπάμπη Παπαδημητρίου!

02.03.2018 07:44
Χυδαιότητα Παπαδημητρίου προς δημοσιογράφο: «Πάρτε το χαρτί και βάλτε το εκεί που θα το βάλετε» (Video) - Media

 

Αναστάτωση, αλλά και πολλά ερωτηματικά προκαλεί στον ΣΚΑΙ μία απόλυση που συνδέεται ευθέως με ένα από τα βαριά ονόματα του συγκροτήματος του Φαλήρου.

Σύμφωνα με το zoornalistas.gr, χθες, Πέμπτη,  απολύθηκε η Αλεξία Κονάχου, σύζυγος του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Μπάμπη Παπαδημητρίου, διευθύντρια συντάξεως του skai.gr. 

Οι λόγοι της απόλυσης δεν έγιναν γνωστοί. Ωστόσο προκαλεί έκπληξη, μιας και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, είναι μια από τις «σημαίες» του καναλιού στην πολιτική που ακολουθεί χρόνια τώρα. Σκληρός επικριτής των κυβερνητικών επιλογών, υπερασπιστής των μνημονιακών επιλογών, αλλά και των απαιτήσεων των δανειστών.

Προσώρας δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως, ο Μπάμπτης Παπαδημητρίου, ήταν και σήμερα συνεπής στο πρωινό τηλεοπτικό ραντεβού του, γύρω στις 08.25, με τις… γνωστές του απόψεις. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:17