search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:10
MENU CLOSE

Λαμία: Συνελήφθη στρατιωτικός που παρενόχλησε νεαρή – Προσπάθησε να τη βάλει με τη βία σε αυτοκίνητο

03.03.2018 12:03
Λαμία: Συνελήφθη στρατιωτικός που παρενόχλησε νεαρή – Προσπάθησε να τη βάλει με τη βία σε αυτοκίνητο - Media

 

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από σχετική καταγγελία νεαρής γυναίκας συνελήφθη 40χρονος στρατιωτικός, μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας ότι προσπάθησε να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της άτυχης γυναίκας το περιστατικό σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης στη νότια Λαμία, τη στιγμή που πήγαινε στη δουλειά της.

Ο 40χρονος την πλησίασε με το αυτοκίνητο και άρχισε να της λέει ότι έχει πρακτορείο μοντέλων και ότι επειδή ήταν πολύ όμορφη ήθελε να την προωθήσει ως μοντέλο και άλλα σχετικά, προσπαθώντας να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητο.

Όταν είδε ότι εκεινη δεν ανταποκρίθηκε προσπάθησε δυο φορές διά της βίας να την βάλει μέσα στο αμάξι του.

Η κοπέλα αντιστάθηκε, τον απώθησε και το έβαλε στα πόδια καλώντας με το κινητό την αστυνομία. Ο 40χρονος βλέποντας τη νεαρή γυναίκα να καλεί με το τηλέφωνο την αστυνομία μπήκε στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα εγκατέλειψε το σημείο.

Τελικά στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο δράστης συνελήφθη αφού πρώτα εντοπίστηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα.

Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για 40χρονο στρατιωτικό από τη Φθιώτιδα που υπηρετεί στην Αθήνα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι υποστήριξε ο φερόμενος ως δράστης στην απολογία του για τα όσα του καταλογίζονται, ενώ λόγω της ιδιότητάς του θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50